Transparència

Qui som?

L’any 2002, Il·lusions es constitueix com a plataforma que permetrà a diversos professionals, donar servei, adaptant-nos a cada situació concreta, a les necessitats tant socials, com culturals, sobretot dins el món educatiu.

Comptem amb professionals de qualitat que conformen un equip cohesionat que treballa diferents aspectes i diferents edats. Contribuint així al desenvolupament de tots els individus i promovent valors d’igualtat, diversitat, sostenibilitat, solidaritat, tolerància i compromís.

Què fem?

Per una banda, tenim una clara orientació al servei a la infància, i  el públic cada vegada ens ha demanat més serveis i, així, hem anat creixent amb aquests infants.

Per altra banda, oferim serveis adreçats als adults en diferents àmbits i amb la voluntat de servir i d’aportar el nostre granet de sorra a la societat amb el nostre coneixement i la nostra vocació, oferim totes les facilitats i serveis per desenvolupar qualsevol tipus de projecte educatiu, cultural i de lleure.

Com ho fem?

 • Des d’un gran respecte a la vocació de la nostra professió, intentant sempre millora-la.
 • Treballem amb un pla d’igualtat.
 • Complim el conveni laboral del sector.
 • Complim les normatives de riscos laborals.
 • Som membres de l’Associació Xeasc (Carxa d’Entitats d’Acció Social i Comunitària).
 • Treballem escrupolosament la protecció de dades.

Activitats i serveis en què hem treballat aquest any:

Educació

 • Activitats extraescolars a l’Escola Torres Jonama de Palafrugell: Il·lusions disposa d’un equip de professionals disposats a treballar les habilitats i aptituds pròpies dels seus oficis amb la mainada. Al llarg dels anys hem variat l’oferta amb diversos membres que imparteixen disciplines diferents per a fer l’oferta el més variada i àmplia possible.
 • Monitors d’arbitratges en els Jocs Escolars de Palafrugell: Des de fa anys col·laborem en aquesta iniciativa que treballa els valors de l’esport en equip, com ara l’esforç i la superació.
 • Activitats gimnàstiques i aquàtiques a la Piscina Municipal de Palafrugell: Treball amb joves i adults que ajuden a treballar el cos des de la psicomotricitat als esports de manteniment.
 • Servei d’atenció i ajuda a la biblioteca de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell: Des d’Il·lusions tenim molt present l’important potencial d’aquest espai. Per una banda s’ajuda en tots els dubtes i dificultats que puguin tenir els alumnes en les seves feines i per l’altra, s’apropa als nois al coneixement.

Cultura

 • Serveis de recepció i d’atenció al públic al Museu Terracotta de la Bisbal d’Empordà: Oferim el servei d’atenció i acollida al públic del Museu i també la tasca de vigilància de l’espai. Oferim el coneixement del tema de manera que puguem apropar als assistents a la ceràmica exposada i al món de la ceràmica en general.
 • Serveis de recepció i d’atenció al públic a la Fundació Pla de Palafrugell: En aquest espai també oferim l’atenció i acollida al públic i la vigilància de l’espai. També es dóna informació sobre l’obra i la persona de l’escriptor Josep Pla apropant-lo al públic de diferents maneres; a través de la documentació, les exposicions o, per exemple, la biblioteca.
 • Llibreta per a seguiment d’activitat familiar autoguiada: Disseny, desenvolupament i gestió de la llibreta per a promocionar l’activitat familiar autoguiada, que es realitza en el conjunt d’infraestructures culturals i paisatgístiques de gran interès de Palafrugell que es pot realitzar amb el tiquet d’accés reduït Palafrugell +.

Lleure

Casals d’estiu per a infants de 3 a 12 anys, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Palafrugell a diferents escoles públiques del municipi: La finalitat d’Il·lusions en la realització del casal d’estiu, és la de satisfer la demanda social existent quan acaba el període lectiu i, també cada cop més, del convenciment de les famílies de que cal entendre el lleure com un espai de necessitats educatives que complementen l’educació reglada, afavorint el creixement personal de la mainada i reforçant els valors en que sempre treballa la nostra entitat.

Financiació de l'Entitat Il·lusions

Transparència Il·lusions

Consulta la memòria del Casal Il·lusions 2020